Produkcja własna
Produkcję pieczywa w „SPOŁEM” Powszechna Spółdzielnia Spożywców prowadzi Piekarnia nr 2 mieszcząca się przy ulicy Lipowej 14.
Produkcja ma charakter rzemieślniczy. Pieczywo wytwarzane jest w sposób tradycyjny. Chleby są krojone i foliowane, z wyjątkiem chleba wiejskiego i ze wsi. Sprzedaż pieczywa prowadzona jest we własnej sieci oraz dostarczana do kilku prywatnych odbiorców. Do sprzedaży wprowadzane są nowe asortymenty pieczywa.
Piekarnia oferuje 50 rodzajów wyrobów:
- pieczywo mieszane / chleb tomaszowski, wiejski, mazowiecki, sitkowy, ze wsi , ze słonecznikiem, 7 ziaren, graham;
- pieczywo wyborowe / bułki, batony, solanki, kajzerki, bagietki, obwarzanki, rogale, cebularze;
- bułki z serem, owsiane, grahamki, wieloziarniste
- pieczywo półcukiernicze: drożdżówki, chałki, bułka roztoczańska, pizza, pierożki z nadzieniem owocowym i regionalnym (kaszą gryczaną, soczewicą, kapustą kiszoną)